Specsavers Lelystad

'Refresh' verbouwing van Specsavers aan de Promesse 7 in Lelystad.

Bekijk project

Specsavers Eindhoven

De afgelopen weken hebben we jullie op de hoogte gehouden over de voortgang van de verbouwing van Specsavers aan de Hermanus Boexstraat 23-25 te Eindhoven. Vandaag delen we graag het eindresultaat.

Bekijk project

Specsavers Rotterdam Hoogvliet

Naast de verbouwing van Rotterdam Hoogvliet zijn we gelijktijdig met de verbouwing begonnen van Specsavers Eindhoven. Stap 1 is het creëren van een tijdelijke noodwinkel in het huidige pand op de 1ste verdieping waarna in stap 2 de bestaande winkel volledig zal worden verbouwd.

Bekijk project

Specsavers "refresh lite"

Was nou maar Specsavers gegaan...!

Bekijk project

BALR. Oberhausen

BALR. trekt naar Duitsland. Het merk dat in 2013 werd opgericht door voetballers Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia met het doel om karakteristieke stijlen van bekende sports sterren beschikbaar te maken aan een groter publiek.

Bekijk project

BALR. Bataviastad

Na het succes van de tijdelijke BALR. pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet en de opening van de 2e BALR. flagshipstore in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht, was het moment daar voor BALR. om zich permanent te gaan vestigen met een full price outlet store in Batavia Stad Fashion Outlet.

Bekijk project

BALR. Utrecht

Nadat de eerste BALR. store was geopend in de Kalverstraat Amsterdam heeft DDCM de kans gekregen om te helpen met de realisatie van de 2e BALR. flagshipstore van Nederland in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht.

Bekijk project

Hilti Amsterdam

Zie hier het resultaat van wederom een geslaagde verbouwing van de compleet vernieuwde Hilti flagship store in Amsterdam, die hemelsbreed 100 meter van de Amsterdam Arena staat.

Bekijk project

Hilti Berkel en Rodenrijs

Sinds 2018 is DDCM betrokken bij de realisatie van de Hilti stores in Nederland met als eerste project de verbouwing van het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs.

Bekijk project

Specsavers (landelijk)

Vanaf 2017 is DDCM verantwoordelijk voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Specsavers.

Bekijk project