Kepplerstraat 134/134a en 136

Van bouwval naar droomhuis! Wat een uitdaging dit geweldige project. Het pand bestaat uit 3 turn-key appartementen. De fraaie appartementen zijn volledig gerenoveerd en met een zeer hoog opleveringsniveau opgeleverd.

Bekijk project

Juliana van Stolberglaan 249 Den Haag

Ervaar de luxe en sfeer in dit hoogwaardig gerenoveerd “turn-key” 3- kamer appartement op de eerste etage in Bezuidenhout. Een geweldige keuken met kookeiland voorzien van inbouwapparatuur. Luxe badkamer en suite met inloop douche. Hier word je toch opslag verliefd op!

Bekijk project

Paulinastraat 38 Den Haag

Dit nieuwe avontuur is klaar voor de start! Deze prachtige verhoogde-hoek parterrewoning met grote tuin is recent volledig getransformeerd tot een luxe paleis met een stoere look. Als extra een heerlijke tuin aan 2 zijde op de middag en avondzon. Gelegen in het gezellige bruisende Bezuidenhout, winkels, sporten, openbaar vervoer en uitvalswegen om de hoek.

Bekijk project

Tarwekamp 27 Den Haag

Ruime en unieke recentelijk gerenoveerde maisonnette van maar liefst 90m2 met drie slaapkamers en een prachtig ruim terras in een groene en rustige omgeving.

Bekijk project