Gerenoveerde appartementen in het Bezuidenhout Den Haag

Wat een heerlijke samenwerking DDCM & DDPM en kijk naar het eindresultaat!

Bekijk project

Nieuwbouw in Numansdorp

DDCM is begonnen, een nieuwbouw villa waarvan de eerste paal is geslagen.

Bekijk project

Vastgoedontwikkeling

Deze woning is volledig gestript en gerenoveerd en het eind resultaat mag er zijn!

Bekijk project

Vastgoedontwikkeling in Den Haag.

Opgeleverd aan een tevreden opdrachtgever! Dit volledig gerenoveerde appartement aan de rand van het centrum van Den Haag!

Bekijk project

Yes! De villa in Nieuw Roden is opgeleverd!

In het noorden van het land heeft er een transformatie plaatsgevonden van een casco niet afgebouwde villa inclusief bijgebouw. Op deze prachtige locatie is er iets heel moois gerealiseerd door onze DDCM (Den Dekker Construction Management) collega's en daar zijn we met elkaar dusdanig trots op dat we dat graag even delen!

Bekijk project

DDPM & DDCM samen zijn we sterk!

Wist je dat DDPM & DDCM naast verbouwingen, afbouw en inrichting ook nieuwbouw kan verzorgen? Voor de begeleiding van nieuwbouw hebben we een team van specialisten binnen DDPM & DDCM. Dit zijn onze toppers John van den Boomen, Dennis Klerks en Koen Martens.

Bekijk project

Villa in Nootdorp

In het pittoreske Nootdorp bouwen wij een prachtige villa!

Bekijk project

Vastgoedontwikkeling in Den Haag

Van bouwval naar droomhuis! Wat een uitdaging dit geweldige project. Het pand bestaat uit 3 turn-key appartementen. De fraaie appartementen zijn volledig gerenoveerd en met een zeer hoog opleveringsniveau opgeleverd.

Bekijk project

Vastgoedontwikkeling in Den Haag

Ervaar de luxe en sfeer in dit hoogwaardig gerenoveerd “turn-key” 3- kamer appartement op de eerste etage in Bezuidenhout. Een geweldige keuken met kookeiland voorzien van inbouwapparatuur. Luxe badkamer en suite met inloop douche. Hier word je toch opslag verliefd op!

Bekijk project

Vastgoedontwikkeling in Den Haag

Dit nieuwe avontuur is klaar voor de start! Deze prachtige verhoogde-hoek parterrewoning met grote tuin is recent volledig getransformeerd tot een luxe paleis met een stoere look. Als extra een heerlijke tuin aan 2 zijde op de middag en avondzon. Gelegen in het gezellige bruisende Bezuidenhout, winkels, sporten, openbaar vervoer en uitvalswegen om de hoek.

Bekijk project

Vastgoedontwikkeling in Den Haag

Ruime en unieke recentelijk gerenoveerde maisonnette van maar liefst 90m2 met drie slaapkamers en een prachtig ruim terras in een groene en rustige omgeving.

Bekijk project