Ambitie & dynamiek, we kunnen niet zonder

DDCM is een ambitieus bedrijf, met een deskundig bouw team. Wat ons bindt is enthousiasme, in combinatie met de kennis om ook uw project op turn-key basis tot een goed einde te brengen. Dynamiek gaat bij DDCM moeiteloos samen met motivatie en ervaring. Dat legt de lat hoog. En toch willen we niet anders.

Als opdrachtgever heeft u recht op een turn-key bouwpartner die het onderste uit de kan haalt. Dat is wat DDCM u dan ook graag laat zien. We leveren maatwerk, dat is toegesneden op welke vraag dan ook. Op die manier realiseren we projecten precies zoals onze opdrachtgevers die in gedachten hebben.

Ontzorgen tijdens elke bouwfase

DDCM ontzorgt retail- en winkelorganisaties op het gebied van winkelbouw, projectmanagement en ontwerp en particulieren en ontwikkelaars bij de vastgoedontwikkeling. We zijn betrokken, en fungeren tijdens alle bouwfases als het enige aanspreekpunt waarmee u te maken heeft. Dat doen we vanaf de allereerste schets tot en met de uiteindelijke oplevering, maar ook zeker daarna. Voor u werkt dat uiteraard wel zo prettig.

Of het nu gaat om een project van A tot Z, of om één of meerdere bouwfases: DDCM is de partij waarop u kunt bouwen. Voor de uitvoering van diensten hebben we dan ook alles in huis. We stellen kwaliteit voortdurend voorop en houden budget en planning scherp in de gaten. Op die manier werken we aan de langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Niet zozeer om die te onderhouden, maar bovenal om die te versterken.

Unieke projecten vragen om specifieke diensten

Als turn-key projectmanagementbureau is DDCM thuis in het begeleiden van bouwprocessen voor retail- en grootwinkelorganisaties en bij de ontwikkeling van vastgoed. Een werkveld dat vraagt om flexibiliteit en inlevingsvermogen. We beseffen dat elke opdracht uniek is, met geheel eigen behoeften en volledig specifieke wensen.

DDCM staat u bij tijdens het gehele (ver)bouwtraject, of voor één of meerdere bouwfases. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Schakelt u ons in als uw partner voor projectmanagement, dan ondersteunen wij u graag met diensten voor zowel de projectvoorbereiding en ontwerpfase als projectuitvoering. Echter hebben wij ook de expertise om projecten op volledige turn-key basis uit te voeren. 

Benieuwd naar wat DDCM voor u kan betekenen? Op zoek naar een bouwpartner die u al het werk uit handen neemt? Neem contact met ons op!