Hilti Amsterdam

Zie hier het resultaat van wederom een geslaagde verbouwing van de compleet vernieuwde Hilti flagship store in Amsterdam, die hemelsbreed 100 meter van de Amsterdam Arena staat.

Ook hier heeft DDCM weer als hoofdaannemer mogen fungeren, waarin wij verantwoordelijk zijn geweest voor de vergunningen, ontwerp, tekenwerk, werkvoorbereiding, uitvoering en uiteraard de nazorg!

In het voortraject heeft er nauw contact plaatsgevonden tussen Hilti, de bouwpartners en DDCM om tijdens de verbouwing van de gehele store de winkel zo goed mogelijk door te laten draaien. Tijdens deze verbouwingsperiode van 3 weken hebben wij een tijdelijke winkel gerealiseerd waar de sales gewoon verder kon gaan, en het personeel zonder ongemakken hun werkzaamheden konden voortzetten.

Een leuk feitje van deze verbouwing is, dat wij zo veel mogelijk Hilti materialen en bevestigingen hebben gebruikt. Zo is bijvoorbeeld alle retail verlichting gemonteerd aan Hilti system-m rails.

De wens en duidelijke boodschap van de opdrachtgever was om meer openheid in de winkel, extra werkplekken en meer privacy te creëren, en dat is gelukt!

 Via deze weg willen wij wederom iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan de realisatie van dit mooie project, op naar de volgende!