Hilti Berkel en Rodenrijs

Sinds 2018 is DDCM betrokken bij de realisatie van de Hilti stores in Nederland met als eerste project de verbouwing van het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs.

Na een drietal verbouwingen op het hoofdkantoor en de realisatie van een flagship store in Wateringen, was de volgende mooie opdracht voor DDCM de Hilti store in Berkel en Rodenrijs, gevestigd onder het Hoofdkantoor, een feit.

Met slechts een beschikbare bouwtijd van een week heeft DDCM samen met de bouwpartners en de Hilti medewerkers deze store volledig voorzien van de nieuwe Hilti look and feel.

De uitdagende wens vanuit de opdrachtgever was om deze store in zo kort mogelijke periode te voorzien van het nieuwe Hilti concept, terwijl de store geopend moest blijven. Door de realisatie van een tijdelijke store in het magazijn heeft DDCM Hilti alsnog kunnen voozien van een ruimte waarin de gewenste service en snelheid aan de klanten kon worden verleend.

Om het gewenste resultaat in een zo kort mogelijk tijdsbestek te kunnen realiseren, was een afwijking van de standaard werktijden noodzakelijk en hebben alle betrokken partijen de avonden en het weekend optimaal benut. Hierdoor was het mogelijk om exact een week na in ontvangstname van de sleutel de compleet vernieuwde store terug over te kunnen dragen aan een tevreden opdrachtgever. 

Graag willen wij alle werknemers van Hilti en de bouwpartners bedanken die hier zijn of haar steentje aan bij hebben gedragen. Op naar de volgende!