Hilti Hoofdkantoor (Berkel & Rodenrijs)

Wat hebben wij weer een mooie opdracht mogen ontvangen vanuit Hilti.

Bekijk project

BALR. Oberhausen

BALR. trekt naar Duitsland. Het merk dat in 2013 werd opgericht door voetballers Demy de Zeeuw, Gregory van der Wiel en Eljero Elia met het doel om karakteristieke stijlen van bekende sports sterren beschikbaar te maken aan een groter publiek.

Bekijk project

BALR. Bataviastad

Na het succes van de tijdelijke BALR. pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet en de opening van de 2e BALR. flagshipstore in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht, was het moment daar voor BALR. om zich permanent te gaan vestigen met een full price outlet store in Batavia Stad Fashion Outlet.

Bekijk project

BALR. Utrecht

Nadat de eerste BALR. store was geopend op de Kalverstraat in Amsterdam. heeft BALR. in juni 2018 DDCM de kans gegeven om te helpen met de realisatie van de 2e BALR. flagshipstore van Nederland in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht.

Bekijk project

Hilti Amsterdam

Zie hier het resultaat van wederom een geslaagde verbouwing van de compleet vernieuwde Hilti flagship store in Amsterdam, die hemelsbreed 100 meter van de Amsterdam Arena staat.

Bekijk project

Hilti Berkel en Rodenrijs

Sinds 2018 is DDCM betrokken bij de realisatie van de Hilti stores in Nederland. Voor dit jaar stond als eerste de store bij het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs op de planning.

Bekijk project

Specsavers (landelijk)

Vanaf 2017 is DDCM verantwoordelijk voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Specsavers. In April is de eerste Specsavers turn-key opgeleverd in Leeuwarden.

Bekijk project

Juliana van Stolberglaan 249 Den Haag

Ervaar de luxe en sfeer in dit hoogwaardig gerenoveerd “turn-key” 3- kamer appartement op de eerste etage in Bezuidenhout. Een geweldige keuken met kookeiland voorzien van inbouwapparatuur. Luxe badkamer en suite met inloop douche. Hier word je toch opslag verliefd op!

Bekijk project

Paulinastraat 38 Den Haag

Dit nieuwe avontuur is klaar voor de start! Deze prachtige verhoogde-hoek parterrewoning met grote tuin is recent volledig getransformeerd tot een luxe paleis met een stoere look. Als extra een heerlijke tuin aan 2 zijde op de middag en avondzon. Gelegen in het gezellige bruisende Bezuidenhout, winkels, sporten, openbaar vervoer en uitvalswegen om de hoek.

Bekijk project

Tarwekamp 27 Den Haag

Ruime en unieke recentelijk gerenoveerde maisonnette van maar liefst 90m2 met drie slaapkamers en een prachtig ruim terras in een groene en rustige omgeving.

Bekijk project

Kepplerstraat 134/134a en 136

Van bouwval naar droomhuis! Wat een uitdaging dit geweldige project. Het pand bestaat uit 3 turn-key appartementen. De fraaie appartementen zijn volledig gerenoveerd en met een zeer hoog opleveringsniveau opgeleverd.

Bekijk project