BALR. Bataviastad

Na het succes van de tijdelijke BALR. pop-up store in Batavia Stad Fashion Outlet en de opening van de 2e BALR. flagshipstore in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht, was het moment daar voor BALR. om zich permanent te gaan vestigen met een full price outlet store in Batavia Stad Fashion Outlet.

Bekijk project

BALR. Utrecht

Nadat de eerste BALR. store was geopend op de Kalverstraat in Amsterdam. heeft BALR. in juni 2018 DDCM de kans gegeven om te helpen met de realisatie van de 2e BALR. flagshipstore van Nederland in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht.

Bekijk project

Hilti Amsterdam

Zie hier het resultaat van wederom een geslaagde verbouwing van de compleet vernieuwde Hilti flagship store in Amsterdam, die hemelsbreed 100 meter van de Amsterdam Arena staat.

Bekijk project

Hilti Berkel en Rodenrijs

Sinds 2018 is DDCM betrokken bij de realisatie van de Hilti stores in Nederland. Voor dit jaar stond als eerste de store bij het hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs op de planning.

Bekijk project

Specsavers (landelijk)

Vanaf 2017 is DDCM verantwoordelijk voor de ontwikkeling en afbouw van het nieuwe winkelconcept van Specsavers. In April is de eerste Specsavers turn-key opgeleverd in Leeuwarden.

Bekijk project